+31 55 234 00 13 (ook whatsapp) info@steet.nl

Inruilen van jouw stick

Je bent toe aan een nieuwe stick, altijd natuurlijk, maar nu echt! Wij bieden je aan om je oude stick in te ruilen op een nieuwe Excalibur. Eentje uit de voorraad of een MyOwnExcalibur.

Net als bij auto’s bepalen wij een inruilwaarde van je oude stick. Dat doen we op basis van foto’s die je maakt van jouw huidige stick en ons toestuurt. Je geeft ook aan met welke Excalibur je zou willen gaan spelen en dus wil kopen.

Aan de hand van die twee ingrediƫnten maken wij een speciale prijs voor jouw nieuwe Excalibur. De eigenlijke prijs van die Excalibur minus de inruilwaarde op jouw oude stick.

Als je daarmee akkoord gaat, stuur je jouw stick naar ons op. De verzendkosten daarvan zijn voor jouw rekening. Wij controleren de stick aan de hand van de door jou gemaakte foto’s. Is dat allemaal in orde, dan sturen wij jou dezelfde dag nog de nieuwe stick. Die verzendkosten zijn voor onze rekening.

Lijkt dit je wat? Stuur jouw gegevens, de foto’s van jouw huidige stick en de samenstelling van de door jou gewenste Excalibur naar info@steet.nl.

WhatsApp chat